VIKTORPEDIA

 

Viktor Blom

Allt om Viktor "Isildur1" Blom, och lite till.

3,1m $

 

 

 

Viktor Blom föddes den 26 September år 1990 av sin mamma Chatarina. Viktor kommer från Ed utanför Uddevalla, och det var även där som ryktet började sprida sig om att det fanns en storspelare bland dom.

Inte ens mamma Chatarina visste om med säkerhet att det var hennes egen son som var den välkände Blom90, även känd som Isildur1 på senare tid. Hon var aldrig speciellt insatt i just spelandet, men hade sina aningar om att det var Viktor som var denna spelare.

Viktors familj är stöttande i hans spelande, men aldrig riktigt närvarande. Viktor har även en bror som spelar Poker, dock på lite lägre nivår än han själv, han har även andra syskon, en av dessa vid namn Ida Blom. Hon säger själv att hon stöttar honom, men att hon personligen inte bryr sig, för henne är Viktor fortfarande samma gamla Viktor som innan han började spela om miljonbelopp.

 

Han var bara 14 år gammal när han först fick riktig kontakt med pokern, han brukade spela mycket på semestrarna på sommaren. Viktor och hans vänner möttes upp på stan och de spelade mycket sporter och annat som inte har med poker att göra, och satt sedan under nätterna och spelade poker. Han satte in 50$ på sitt poker konto vid 18 års ålder, och spelade mest sit n gos, flera timmar om dagen, och hade framgång med detta och spelade upp dessa 50$ till runt 2000$. Sedan gick det bara någon månad innan han spelade på de höga stakesen 100/200 No-Limit heads up, så precis som Viktor själv säger så gick det väldigt fort.

 

Viktor startade sin karriär inom pokern på Ipoker, även spelandes till viss del på sajten Party Poker. Vid den här tiden hade han inte användarnamnet Isildur1, utan gick under namnen blom90_fan, och Blom90. Viktor kom i kontakt med onlinepoker först främst när hans kompis brorsa berättade om det för honom och det var då som han bestämde sig för att prova, och har egentligen aldrig slutat spela efter det.

 

Viktor fick även frågan en gång under tiden han var sponsrad av FullTiltPoker, hur man på bästa sätt kokar ett ägg. Viktors svar? Ingen aning. Vilket ger en antydan om att han kanske inte är mycket för att laga mat heller.

 

Hans första riktiga genombrott kom egentligen under tiden som han fortfarande var anonym på många sätt och inte hade gått ut med sin identitet, han gjorde då en insättning på 2000$ på Ipoker, och i 18 års ålder som han var då lyckades han med bedriften att med dessa 2000$ spela upp dessa till hela 1.5m$, detta på bara 2 veckor.

 

Det var först i samband med flytten till sajten FullTiltPoker som han sedan började använda sig av nicket Isildur1. Första gången som han byggde upp en rulle till runt 100k$ tog ungefär 8-9 månader enligt Viktor själv. Tänk då på att han gör detta från i stort sett absoluta noll, han är en mästare på just detta.

 

När det gäller tiltande så brukar Viktor vara bra på att kontrollera det, vilket säkert har mycket att göra med att han inte går något annorlunda direkt oavsett om han vinner eller förlorar pengar, så han undviker inte direkt tilten utan har snarare ingen direkt extrem tilt. När han fick frågan gällande hur han hanterar de enorma swingsen med de potter han spelar, så svarade han bara med att "det är annan dag imorgon", något som faktiskt är ett väldigt bra talesätt, och kanske något att ta till själv när man har haft en dålig dag och behöver samla ihop sig nya krafter till den kommande dagen.

 

 

Copyright 2015 @ Isildur1.se - All Rights Reserved

Ibland kan det kännas som ett tv-spel när han spelar poker säger Viktor själv. Vilket även innebär att det ofta är så att Viktor inte tänker på hur pass mycket pengar det faktiskt spelas om på de bord han spelar på förrens efteråt när han spelat klart för dagen. Det är först då som han ofta inser vad han kunde ha gjort med pengarna som gick förlorade, eller vad han nu kan göra med pengarna som han nyss vann.

 

Tittar han tillbaka på hur det har varit under de tidigare åren (nu pratar vi åren 2009-2013) så är det bästa tips han skulle kunna ge sig själv gällande pengar och poker kombinerat, att ha bättre brm, dvs att inte förlora mer pengar än vad han egentligen har råd med för att undvika extrema downswings.

 

Hade Viktor gick varit sådan att han använde sig mer av brm så hade han inte varit i närheten av så intressant spelare som han är idag, och han hade dessutom på samma sätt varit mer försiktig även när han har vunnit pengar, vilket då förmodligen även hade slutat med att han inte hade haft såna enorma upswings som han ofta har, just för att han vågar ta risken att förlora pengar, och även att förlora stora summor pengar han precis har vunnit. Han säger även att det absolut bästa att göra om det går dåligt i spelet är att helt enkelt bara sluta, något som han dock själv medger att han själv har väldigt svårt med ibland.

 

Viktor ser inte sig själv direkt som någon hjälte, även om vi är många andra som självklart gör det. Viktor är lite som Sveriges svar på Zlatan, när det gäller poker då och inte fotboll.

 

Viktor har heller inte direkt någon favorit musik, utan lyssnar på lite allt möjligt.

När Viktor gick i skolan så var han inte direkt någon mönsterelev, men det gick heller inte dåligt i skolan utan det gick helt enkelt okej. Viktor var själv inte speciellt intresserad av skolan utan tänkte mest på sport, fotboll med andra ord. När han gick i skolan blev han även belönad av sin pappa med cirka 150$ för varje tillräckligt bra betyg han lyckades få.

 

Det är tveklöst så att han fått sina genombrott och blivit känd mestadels genom spel online, men han har även varit relativt aktiv när det kommer till livepoker. Den största vinsten som Viktor har lyckats med i livepoker är när han 2012 vann PCA Bahamas High Roller eventet och åkte hem med 8,7 miljoner kronor.

 

Viktor säger själv att han tror att man som onlinespelare har en fördel mot de som är mer inriktade på livespel, främst för att man som onlinespelare spelar enormt mycket mer händer än någon som främst spelar livepoker. Han tror dock att en kombination av de båda är det bästa sättet att lyckas bra både online, och i livepoker.

 

Viktor har bara provat att spela med så kallade huds och liknande, men det är ingenting för honom och det var heller ingenting som han gillade. Han är idag känd för att vara en av väldigt få inom den absoluta toppen inom pokern som inte använder sig av någon typ av programvara.

 

Viktor är även intresserad av tennis, även om det inte direkt är hans största intresse, där är det Andy Roddick som är den absoluta favoriten.

 

När det kommer till spel som inte innebär Poker, så är Viktor extremt duktig på Mario Kart. Viktor har även spelat Starcraft men endast den första utgåvan. Pokern tog dock upp den största tiden, men Viktor la även ner en hel del tid på Age Of Empire, han har även spelat en del Age of Mythology, men gillade inte det lika mycket. Viktor har även spelat en del F-Zero X och Banjo Kazooie. Viktor gillar även bordspelet Malarky.

 

 

 

Viktor tycker även att det är väldigt tråkigt att det idag egentligen aldrig kommer att kunna bli som förut inom pokern, eftersom att andra är så rädda för att förlora sin bankrulle. Han tror därför att det ser mörkt ut med att kunna sitta och spela 9 bord mot de bästa i världen igen, men vi har dock på senare tid sett en hel del med highstakes action med en enorma swings, så förhoppningsvis kommer det mer även framöver.

 

Viktor spelar många händer, och ofta väldigt långa sessions. Det har även hänt att han har suttit i flera dagar utan att egentligen ha något avbrott överhuvudtaget.

 

Viktor tror själv att en av hans största styrkor är att han kan ta in information väldigt fort och förändra sitt spel för att inte fasta i ett mönster som hans motståndare inte ska känna igen. Detta är något han dessutom blivit mycket bättre på under senare tid.

 

Viktor säger själv att han för egen del inte läser så mycket om det som skrivs om honom, men att han självklart håller sig uppdaterad och inte kan undgå att läsa allt som skrivs om honom när det är stora händelser inom pokern kopplade till honom.

 

Han har blivit känd mycket tack vare att han tidigt i sin karriär valde att spela mot de allra bästa i världen, och lyckades väldigt bra mot många av dom. I dagsläget är han dock mer försiktig med vilka han spelar emot, trots detta skapar han dock väldigt mycket action på PokerStars och har ofta väldigt stora swings.

 

När det kommer till vad Viktor gör på en vanlig dag, så brukar det ofta vara så att han under en vanlig dag vaknar ganska sent, går utomhus lite och även försöker göra andra saker som inte har med poker att göra.

 

När Viktor spelade potten på 1.3m$ mot Antonius så trodde Viktor själv att han hade vunnit potten, eftersom han trodde att han fick kort som var i hans range. Han var så säker på att han hade vunnit när han såg 5 och 9 hamna på bordet, och fick sedan en rejäl chock när han såg att han hade förlorat handen. I dagsläget tror han att han istället skulle ha använt funktionen "Run it Twice" för att förhindra att potter förloras på det sättet framöver. Själva handen kan ni se i videon som ni hittar under fliken 'media' uppe vid menyn, det är även under just fliken 'media' ni kommer kunna hitta det senaste som hänt i media kopplat till Viktor Blom, det kan vara allt från tidningsartiklar, intervjuer, videoklipp, och en hel del annat.

 

Viktor har även ryktats använda en hel del andra nicknames, både på PokerStars och FullTilt och även på andra sidor, ett av dessa nickname är "Matomas", som Viktor dock själv gått ut med och sagt att det är hans gamla granne som spelade under detta nicket, det var alltså inte Viktor själv.

 

Vad Viktor gör när han vinner stora summor, eller förlorar, är lite oklart. Han säger själv att han faktiskt inte gör något speciellt oavsett om han vinner eller förlorar, något som känns rimligt med tanke på hans personlighet.

 

Ber man Viktor om tips på hur man själv förbättrar sitt spel och blir en bättre spelare, så tycker Viktor att det är viktigt att man klarar av att spela lite aggressivt, utan att det blir alldeles för mycket av den biten. I övrigt handlar det om att börja på låga nivåer och jobba sig uppåt och spela smart, något som däremot Viktor själv inte alltid har gjort, men skulle han däremot ha gjort det hade swingsen varit mindre och hans spel inte lika underhållande, för hade han själv varit mer försiktig i sitt spelande hade han inte varit så unik som han är idag när det kommer till hans spelstil i poker.

 

Viktor är idag bosatt i en lägenhet i London, men åker hem till Sverige mycket under somrarna, men även en del under vintrarna, där han brukar besöka familjen hemma i Ed. Mycket av det som drar honom tillbaka till Sverige är självklart vänner och familj som finns kvar här i landet, men även småsaker som hans mammas goda hemlagade mat, den svenska sommaren och att helt enkelt få fortsätta leva det liv han levde innan han blev känd inom pokern. Viktor föredrar även att vara just hemma i Sverige just under sommaren framför att till exempel delta i WSOP i Las Vegas.

Det livet han idag lever i London är så pass mycket förknippat med hans pokerspelande, och då förstår man att det ibland kan vara skönt att komma hem till kära gamla Svedala igen. I London finns det dock väldigt mycket som intresserar Viktor, allt från god mat till bra fotboll, och bra människor.

När det kommer till att samtala med media om sitt spelande, hur det går och allt därkring har Viktor varit väldigt restriktiv

med, det är väldigt sällan som han själv är med i någon artikel i tidningen, och han är på många sätt en väldigt tillbakadragen

person, något som också känns lite ironiskt med tanke på hans extremt aggressiva spelstil. Med tanke på att han spelar

så pass hårt och aggressivt så inger detta även respekt, och även en del rädsla från motspelarna. Han sätter en stor press

på dom när dom spelar, och är sällan den som tackar nej till att gå upp några nivåer, eller spela flera bord för mer action.

 

I och med att Viktor är väldigt restriktiv med att prata med media överhuvudtaget, och väldigt sällan är med i intervjuer och dylikt, så innebär detta även att det är svårt att veta så mycket om honom utan att vara direkt insatt. Vissa rykten säger att Viktor inte tiltar alls när han förlorar även extremt stora summor, andra rykten säger att han till och med har en hög av datormöss i en låda på sitt skrivbord som han drämmer i väggen när han tiltar. Ryktena florerar och det är svårt att veta vad som stämmer, och vad som inte stämmer.

 

Detta innebär att det även finns begränsad mängd information gällande hans privatliv även när det kommer till flickvänner och annat, något som man självklart kan tycka är positivt, man har ingen plikt att dela med sig av allting bara för att man är känd, även om alla andra kanske vill veta så mycket som möjligt om honom.

 

I Mars 2015 florerade dock ryktena om att Viktor "Isildur1" Blom hade ett förhållande med en kvinna vid namn Georgia "Toff" Toffolo, och ryktet spreds ju inte mindre direkt av att Georgia själv lagt ut denna bild på Twitter, följt av att Viktor själv retweetade den:

 

https://twitter.com/GeorgiaToffolo/status/579816634371731457

 

 

Viktor spelar ibland även i samband med att han dricker alkohol, något som han är väldigt öppen med, och anser inte själv att det direkt påverkar hans egna spel till det negativa, men säger samtidigt att det inte är något han skulle rekommendera till någon.

 

Viktor har medverkat i en livestream på Twitch i samarbete med Unibet där han under en dag spelade på Unibets egna bord och även svarade på fansens frågor i chatten. Det blev en väldigt lyckad stream och även om det inte var den riktiga highstakes-actionen vi alla är vana vid att se Viktor spela, så var det ändå väldigt trevligt att se honom "in action" så att säga, även fast det nu var på Unibet i och med att streamen anordnades i samarbete med dom, där fansen kunde följa ett 10 timmar långt streaming maraton.

Hur bra är då Viktor "Isildur1" Blom egentligen?

 

I och med att Viktor tveklöst är den spelare inom pokervärlden som det talas allra mest om, så råder det självklart även väldigt mycket delade åsikter gällande hur bra han faktiskt är. Med tanke på hur aggressivt han spelar så är detta en fråga som är ganska svår att svara på. Att han har en enorm skicklighet och kunskap inom pokern är ingen nyhet, och han spelar dessutom helt utan huds, och den enda pokerboken han någonsin har läst, och själv rekommenderar, är Pokerhandboken, av Dan Glimne https://twitter.com/viktorblom/status/595282282954493952 .

 

Han är alltså inte mycket för att läsa en massa böcker utan har enbart läst denna från Dan Glimne, och samma sak gäller egentligen med all annan form av träning inom pokern. Han har egentligen aldrig lagt ned någon tid på att titta på träningsvideor eller läsa några andra böcker om poker för att bli bättre på sitt spel, utan har helt enkelt lärt sig och förbättrat sitt spel genom att helt enkelt spela mot de allra bästa, och han säger själv att han har lärt sig väldigt mycket av att just spela mot dom allra bästa, ta in vissa delar av deras spel och spelstil och mixa med sitt eget, för bästa möjliga resultat.

 

Viktor är även bra på att utan hjälp av program i form av HUDS och annat som många andra spelar använder sig av idag, det är snarare regel än undantag för dom flesta spelare som det ser ut nu år 2015, men Viktor förbättrar däremot sitt spel genom att titta igenom lite på händer som spelats och det han då främst använder är då PokerStars egna implementerade programvara för att kolla gamla händer. Med detta sagt, kan man även säga att Viktor är en av få, äkta, riktiga, pokerproffs som finns ute där idag som inte är beroende av programvaror.

 

Den välkände Patrik Antonius har själv nyligen sagt att det inte är rättvist längre att spela online, just på grund av alla dessa programvaror som hjälper spelare att fatta beslut och som sparar ner all övrig information, man kan i princip köpa mängder med olika programvaror idag, göra en insättning och vara en helt okej spelare, utan att egentligen ha lärt sig något om poker överhuvudtaget.

 

Flera utav världens allra bästa pokerspelare har själva gått ut med att man verkligen känner av att man spelar emot en extremt intelligent person när man möter Viktor "Isildur1" Blom. Att han täpper igen sina luckor i sitt spel otroligt fort och blir extremt duktig på för honom relativt nyinlärda spel, som exempel PLO där även den välkände pokerspelaren Phil Galfond själv skriver på sin hemsida att Viktor är den tuffaste motståndaren han någonsin har spelat emot, och det säger en hel del. Just Phil Galfond beskriver även Viktor Blom väldigt tydligt och bra på sin egen hemsida.

 

Viktor är väldigt lång, och han kanske framstår som en väldigt hektisk, aggresiv och på många sätt farlig kille när man ser sättet han spelar poker på, men när du träffar honom i verkligheten så blir den bilden av honom helt borttagen. Han utstrålar både vänlighet och lycka och känns som en helt annan person än den bilden man får av honom av att enbart mest då titta på hans spelstil. Viktor beskrivs som en person som man faktiskt direkt kan se på när man träffar honom att han faktiskt är en genuint trevlig person, och det verkar som att han njuter av livet som en enda stor resa, och när det kommer till poker är det extremt tydligt.

 

Viktor har en enorm kärlek till spelet och är även där genuint intresserad av poker, man märker att han inte spelar främst för pengarna, utan för att han tycker att det är så sjukt roligt att spela.

 

Viktors kärlek för spelet är även i slutändan inte bara en av hans positiva egenskaper, utan även en av hans svagheter. I och med att han är så intresserad av spelet och tycker att det är så roligt så har det ofta varit så förr i tiden att han låter sina motståndare bestämma spel och regler för matchen de ska spela, även om detta har förbättrats avsevärt på sista tiden. När det kommer till PLO så intresserade sig Viktor ganska snabbt för PLO utan att egentligen ha spelat PLO överhuvudtaget på de lägre nivåer, och gick rätt in i nosebleed-actionen, och det var även här i spelet PLO som sedan något fruktansvärt händer.

 

Viktors kärlek till spelet gör att han spelar i stort sett vem som helst, och det var detta som hände nu. Efter att ha tömt Tom Dwan på pengar så satte han sig ner emot Brian Hastings, något han aldrig skulle ha gjort. Det Viktor inte visste var att Brian Hastings använt sig av handhistorik från mängder av Viktors tidigare händer i andra sessions mot andra spelare, analyserat dessa och även gått igenom dessa med sina kollegor på Cardrunners, tillsammans med bland andra Brian Townsend kan man på många sätt säga att de mer eller mindre snodde närmare 4.2m$ på enbart några få timmar.

 

Viktor är även med i toppen när det gäller att ha spelat de största potterna någonsin i online poker. Detta i spel mot Patrik Antonius, och även vissa större potter mot den välkände Phil Ivey. Det finns även mängder av stora potter som går till historien mot spelare som Ziigmund, Brian Hastings, Tom Dwan och andra.

 

När det börjades ryktas om detta gick det inte lång tid innan Brian Hastings själv erkände att så var fallet. Brian Hastings är efter denna händelse, kombinerat med att han mer eller mindre blivit avslöjad med att han multi-accountar, dvs spelar på flera olika konton på tex PokerStars, vilket inte är tillåtet, mycket illa omtyckt i pokervärlden och det är inte många som tycker gott om honom, vilket man självklart kan förstå efter det som hänt.

 

Viktor är även väldigt sportintresserad, och följer bland annat Premier League, där favoritlaget är Chelsea FC. Viktor har även själv spelat fotboll i yngre ålder, och gör det än idag, även om det idag inte på något sätt är i lag eller så, men intresset för fotboll finns fortfarande där och är ett av hans största intressen.

 

 

 

Viktor lägger ner enormt mycket tid på sitt spelande inom pokern, med att just spela. Att sitta och studera poker och allt därtill har aldrig varit viktigt för Viktor, då han bara läst en enda pokerbok (Pokerhandboken av Dan Glimne) och då han aldrig heller använder sig av någon hud. Han är alltså en ren talang som spelar just av anledning att han har en sådan enorm kärlek för spelet, och det är även därför som många tycker så gott om honom.

 

Viktor säger själv att han inte direkt har något mål för sitt liv, mer än att spela så mycket som möjligt och att ha som högsta mål i livet att se till att man alltid har roligt.

De främsta styrkor som han har kopplade till sitt spelande som gör honom så extremt farlig och svår att spela emot,

beror på flera faktorer. Dessa är främst följande egenskaper:

+ Spelar väldigt aggressivt, sätter hård press på sina motståndare.

+ Saktar aldrig ner, håller en konstant hård och snabb press på sina motståndare, kombinerat med

att också vågar spela så pass hårt att han riskerar att förlora stora summar också, detta är dock behövligt, ska man vinna stora summor så gäller det att man också vågar riskera att förlora.

+ Går på sin instinkt och på sitt första val som kommer upp i hans hjärna i samband med varje besked, detta leder till att han inte sitter och funderar i speciellt många sekunder innan han tar sina beslut i spelen, och då även undviker att låta känslor ta över, utan går direkt från tanke till handling, utan någon vidare eftertänksamhet, något han har möjlighet till med sina extremt goda kunskaper.

+ Hanterar swings i spelet bättre än någon annan på dessa nivåer. Många gamla kända pokerspelare gick över till att spela mer limitbaserade spel, eftersom att de kände att de inte klarade av swingsen i spelen, för Viktor är det tvärtom. En stor del av hans framgång i pokern är att han verkar helt obrydd om det swingar uppåt eller neråt i hans spelande, självklart påverkar det honom, men inte till den graden att hans spel påverkas, detta kan man se klara bevis på vissa dagar där han gått ifrån att vinna en miljon dollar, till att förlora hela miljonen, för att sedan nästa, eller ibland samma dag, swinga upp till en miljon dollar igen. Detta är en etremt sällsynt förmåga som inte många besitter, och Viktor klarar av detta utmärkt.

+ Har en extremt god förmåga att känna av mönster, och hur andra spelar. Det är även detta som gör honom till en så extremt bra heads-up spelare, Viktor spelar främst heads-up, och just hans mönsterigenkänning har en stor del i detta, när det kommer till att spela i ett visst mönster, så spelar självklart även Viktor utifrån vissa mönster, något som jag kommer ta med på minussidan i hans spelande.

+ Överlag extremt duktig på poker, och på flera olika sorters kortspel i allmänhet. Nedan följer även en bedömning gällande hur pass bra han faktiskt är från spel till spel, samt vad han använder dom olika spelen till, om det är för att grinda upp pengar, få snabba vinster/snabba förluster, eller bara spela i ett så kallat 'relaxmode', där han inte kanske orkar grinda eller gambla i några större mängder.

Bedömning av hans kunskaper inom de olika spelen han spelar:

No-Limit HoldEM:

Det var i detta spelet som Viktor slog igenom rejält. Viktor ansågs för några år sedan vara världens absolut bästa No-Limit HoldEM spelare, men har tyvärr slutat med att spela No-Limit Holdem cashgame helt och hållet online, något som självklart är tråkigt för de railbirds som gillar att följa honom i hans spelande.

Han var även väldigt unik i sitt spel och spelade på ett sätt som man tidigare inte var van vid, och revolutionerade pokern på många sätt genom detta. Idag spelar han främst andra spel och har helt utelämnat No-Limit HoldEM, något som kan bero på flera faktorer. Avsaknad av tillräcklig action, till egen rädsla för spelet, jag ska förklara lite närmare gällande vad jag menar med detta. Viktor var en av, om inte världens absolut bästa spelare i No-Limit HoldEm, men även käre Viktor har sina svagheter i detta spel. Att betta 3x före floppen var något som var väldigt viktigt för Viktor, och det var även i detta Viktor fann sin trygghet i spelet. Tvingade spelare ut honom från hans trygghetszon, dvs inte ställde upp på hans villkor för att få action, så blev hans spel här direkt väldigt mycket sämre.

Mycket i hans framgång i detta spel var för att han hittade action med spelare som valde att gå med på Viktors villkor, för att ge någon action överhuvudtaget. Kommer limpning och små höjningar med i spelet utöver dessa 3x före flop som Viktor spelar så bra med, så blir hans spel väldigt försämrat, och avsaknad av spelare som går med på Viktors villkor har gjort att han idag sökt sig till andra spel.

 

Viktor säger även själv att NL fortfarande är hans favoritspel, även om PLO tagit upp den mesta av tiden på senare tid, tillsammans med Triple Draw och Mixed Games. Det är nog avsaknaden av action i NL som gör att det inte spelas mycket av det från Viktors sida idag.

Kortfattat och avslutande gällande No-Limit HoldEM och Viktor Blom:

Han var en av, om kanske inte världens absolut bästa spelare i No-Limit HoldEm, men när han kom utanför sin trygghetszon och inte fick spelare att gå med på hans villkor i spelet så blev han fort sämre. Idag väljer han istället att lägga den mesta actionen på andra spel, men med tanke på att han slog igenom i just No-Limit Holdem, och slog de allra bästa spelarna i världen, så kan man inte annat än bedöma hans förmågor i spelet när han får spela det på sina villkor, till 5 av 5 guldstjärnor.

Senaste nytt om Viktor "Isildur1" Blom (Uppdaterad 2015-09-03):

 

De allra senaste nyheterna gällande Viktor är goda. Han har haft en enorm upswing som påbörjades i slutet av Augusti. Denna upswing har sedan haft några mindre svackor där han har tappat cirka 100k$ här och var, men sedan besvarat svackan med en bättre dag dagen efter. Den mest intressanta händelsen på senare tid, och även den som har gett mest action, är när Viktor "Isildur1" Blom spelade mot Sean "WithColor" Rafael. Viktor spelade av honom över 1 Miljon dollar (Cirka 8.5 miljoner SEK) på bara några timmar.

 

Innan detta inträffade hade Viktor precis haft en enormt stor upswing innan dess, så alla dessa upswings tillsammans har sedan resulterat i en total upswing på närmare 3 Miljoner dollar (Cirka 25 miljoner SEK). Vi hoppas självklart att detta håller i sig och att 2015 slutar som ett riktigt kanon år för Viktor nu med bara 3 månader kvar på året. Har ni missat hela denna action och hans enorma upswing så har vi självklart skrivit om allt detta så att även ni som inte upplevde det "live" via pokerklienten i PokerStars så att säga har möjlighet att ta del av det. All tänkbar information gällande detta hittar ni i våran blog under fliken 'blog', ni kan även använda följande länk så kommer ni direkt till inlägget som handlar om just detta: Viktor Blom's massiva upswing .

 

 

 

 

Källor:

 

Viktor Blom

 

https://twitter.com/viktorblom

 

http://www.philgalfond.com/viktor-blom-the-man-the-myth-the-legend/

 

http://www.poker.se/pokerspelare/viktor-blom-152.html

 

http://www.highstakesdb.com/profiles/pokerstars/Isildur1.aspx

 

http://www.pokernews.com/poker-players/viktor-blom/

 

http://sok.aftonbladet.se/?q=isildur1

 

https://sv.wikipedia.org/wiki/Viktor_Blom

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Viktor_Blom

 

http://www.allinmag.com/poker/players-and-rankings/player-profiles/viktor-blom

 

http://spel.unibet.com/poker/viktor-isildur1-blom-soker-utmanare-till-direktsant-cashgame

 

http://bloggar.aftonbladet.se/superbloggen/2015/05/mot-viktor-isildur1-blom-pa-unibet/

 

http://www.pokerlistings.com/unibet-signs-viktor-isildur1-blom-to-twitch-streaming-deal-37276

 

http://www.mynewsdesk.com/se/unibet/pressreleases/moet-viktor-isildur1-blom-hos-unibet-1164080

 

http://www.flushdraw.net/news/viktor-isildur1-blom-to-live-stream-on-twitch/

 

http://forumserver.twoplustwo.com/29/news-views-gossip-sponsored-online-poker-report/2013-viktor-blom-aka-isildur1-thread-1285135/index18.html

 

http://forumserver.twoplustwo.com/29/news-views-gossip-sponsored-online-poker-report/august-2015-high-stakes-thread-1550506/

 

http://www.bluffeurope.com/PokerMagazine/Viktor-Blom-Interview_59.aspx

 

http://nutblocker.com/viktor-blom-behind-the-screen-name/

 

 

 

 

 

Copyright 2015 @ Isildur1.se

All Rights Reserved